Pages

Friday, July 30, 2010

Apa yang dah berlaku

Salam...sebelum memulakan penulisan blog nih, ingin disampaikan sesuatu...mulai sekarang mungkin blog ain nih akan jadi salah satu blog yang agak skema..kerana manyahut kata bakas perdanan emnteri kita..Tun Dr. Mahathir...Peulisan blog sekarang mesti lah yang naik..bukan kacau bilau( lebih kurang cam tuh la)...

Macam-macam dh berlaku beberapa hari nih...ain kuat semangt je la..kalau x kuat mmg ame dah balik umah..macam-macam hal...sampaikn pada satu tahap..ain dh tak tahan dan ,enagis sepuas-puasnya..malu nya dengan kawan baik ain..tapi hati nih dah tak boley tanggung dan tahan dengan ap yang terjadi...nasib baik ia cepat berlalu..walaupun perit tapi kene telan juga..maca ubat kan,kalu xtelan, mungkin sakit..ubat tu kan ikhtiar...terima kasih yang tak terhingga kepada mak ain dan kawan-kawan ain yang dah banyak bg semangat kat ain...thanks ya...sayang semuaa...

Sunday, July 25, 2010

tell me good bye..owh tell me good bye...


Juz tell me good bye because our love r very painful for me... yes, sy suh awak ckp gud bye..sbb saya rasa sy kuat nk tgung sume tuh...tp bile awak ckp sj gud bye...tb2, air mata x berhenti menglir..mungkin cara macam tuh baru saya puas..dpt lepaskn segala dlm hati...dapat ringan kn beban...tp kenapa susah sgt kali nih...ssh sgt nk lepas kn awak walaupon itu yg terpaksa sy buat....hati nih dh kosong..sepi..sunyi...tiada lg...

mungkin single lebih baik utk ak...???mungkin lah..ak pon x tahu...kat sape ptt ak luah kn segalanya...xmungkin kawan2 aku..sbb ak rase mereka mungkin fed up...bosan ngn cerita ak..ak nih..lemah sgt...mungkin ad hikmah di sebalik ap yg terjadi...xmungkin jd tanpa sbb..Allah uji kite mengikut kekuatan kite..so kite kne kuat..jgn mengalah cepat sgt...you must be strong ain!!!!

Wednesday, July 21, 2010

my sister wedding...


Wah.....kaklong dh kawen...hak3...nk kawen jgk....tp lmbt ag...over 5 yer kot...xpon...i born to b single...ah, xnk3....hik3....ku percaya ad cinta...che wahh.....over gitu...

time wedding nih aku mengalami demam yg sgt terok..dmm panas...tp time nih hari ke-4 ak..tp merana jgk lah...sentap je r..mknn sume pahit...rugi btol..dh r sedap2 mak ak masak an...
tp yg best nyer and betapa bangga nya ak..ak larat kn jgk nek bus utk blik ke selngor...bygkn r ..sejok2 at bus...dr perlis ke selngor...nk mampos...mmg sore dh bertukar giler2...smpi kn abah sendri x caya ckp ngn ak dlm fon..hak3...wewewewewe......ape tuh?.??


well, everything berjalan dgn lancar...abes majlis, kami pon balik..balik ke bangi..sbb wedding wat kt nilai...umah pak sedara...huhuhu....smpi bangi kol 7 pm...kmas2 brg n dgn berat hatinye meninggl kn bangi pada tepat jam 10 pm...sekian....

Monday, July 19, 2010

SENTAP

Maaf lah klu kebelakangn nih ak selalu je post bende yg x best and xceria dlm blog ak nih..bkn xder kisah happy dlm hidup ak nih, ade jer...tp biase lah an...hidup nih...turun naek happy nye...
btw ak sentap gile babi kot...ak pon x tw sape lah die dlm hidup ak sampi ak nk sentap lebih an...tp an...jgn la jd bullshit !!!!haahahah
kawan ak kate"words without actions r nothing..promises without fulfillment r bullshit!"
mmg bulshit r....jgn pndi ckp jer..hati ak
?? x tw nk jg ker??????
ak ikut ap ko ckp...
ak bg ap ko nak...
ak tunjuk ap yg yg patut...
ak ckp ap yg patut..
ak follow bile perlu..
ak x bantah, bile xjadi...
aku xemo, bile ko mls nk lyn ak...
aku x pakse ko nk layan aku 24 hours..
aku phm ko...
tp...BILE KO NK PHM AKU??
SAPE AK SEBENARNYER PADA KO???

Thursday, July 15, 2010

had fever(x larat wey)

Salam kwn2....sy mmg xlarat nih...dh 4 hari dh nih....tp arini dh kurang sikit n esok kne g kelas jgk..sbb rindu kt subjek ETR n BIO...(werrkk...poyo)..

xla...sbb esok nk amek mood blik bangi...i bet tomorrow i have to get beeter than today lorh...klu x merana sy atas bus nnt...sy xnk r la..huhuhu....dh 2 minggu dh kt perlis nih cume x sempat nk post ap2 blog pon..

salah satu sebab nye adalah kerana xder internet lah kt sinih...biase lah..dh xdpt helang an...dlu duk kolej dpt la..sekarng nih, duk luar...ngan kak ju n kak oya...

tp sekrng sy telah membeli broadband dan ia memudah kn saya untuk ber'online' dimana jua anda mahu kan...janji ada coverage lah...huhuhu...
 

Blog Template by BloggerCandy.com