Pages

Monday, May 13, 2013

frankly typing.. dududu

bhahaha.. selalu nya frankly speaking kan... but daaa skrng menaip..kan3.. :)

owh...saya rase sgt bersyukur dgn segala nikmat yg telah di beri olehNya... dan redha dgn segala ujian yg di beri olehNya.. :) TQ Allah coz give me such a wonderful friends and osem parents...
ni masalah nya guna ipad-ipad..haha..

semalam special day..sbb hari nurse n hari mak kan3... kawan syg berdua tuh yg nurse nya..hehehe... dan aku pulak rase nk jd nurse, xyh pikir nk pakai baju ap nk g keje esok..osem kan..berpandangan jauh x saya..?hee... 

.................................................................

klaka jgk dunia nih skrng kan..how judgemental are they? hurmm...
" hakim? huh...kau xlayak nk menghukum dan menjadi hakim, sbb ko x amek law.."
haa..motif sgt ayt sy nih kn.?kan3?
 well3... saya xtaw la nk taip ap skrng sbb macam2 kot nak type nih..macam2...!! phm x macam2..smpi jd bengong dh nih..hahaaa... kesian ain..kesian sgt...

arghh..senang cerita, u dont know me well, n i dont know u well..so, y dont u do ur work, i do my work.. the end! 
dan sape anda mahu buka aib mahkluk lain di depan mahkluk2 lain di dunia ini? hebat sgt kah anda? baik sgt kah anda? berkuasa sgt kah anda? perdana menteri kah anda?  

saya dgr awak kata awak syg sy sbb sy kawan awk...so, harus kah anda membuka aib saya klu syg kn sy? harus kah?harus kah? dan harus kah? hahaha... mmg x la kan.. tp ko buat jgk! dah kenapa kan... klu btol2 syg, knp xdari awal lagi ko halang aku... knp ko lg mcm suke aku buat bnd tuh.. ko xnasihat pon..bila bnd dh kacau bilau, nih yg ko buat..u such a good fren bitches..


haa..jgn bg cik ain ali bengang.. dia mmg diam, tp bile dh meletus, nih makan die..

................................................................
p/s: mase kenduri kawen kawan smlm, ade yg bertnya, dh xtulis blog ker?
wahh....meh nk tulis..

3 comments:

  1. berani kerana benar..
    takot kerana salah..
    cakap dpn2 lg bagus..
    xyah tunjuk baek sgt..
    hentikan drama mu itu..

    ReplyDelete
  2. Sape yg xtau ape2 pasal ain, jgn judge dia suka2 hati.. I know her well then others..almost everything in her live.. to ain, kuatkan semangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. so touching la dgn komen ni.haaa...sape nih? know me almost everything in my life...?? rs cm boley agak je sapa ni... huhuhu.. thanks..mencuba utk kuatkn semangt... :)

      Delete

 

Blog Template by BloggerCandy.com