Pages

Friday, October 18, 2013

Untuk kamu anonymous....SALAM JUMAAT


xder bnd sgt nk type, but daaa....utk tatapan cik anonymous kite yg sgt annoying me~ 
ku xtahu la sapa kamu, di mn kamu, buat apakah kamu n so on...tp, kalau lah ayt2 dlm komentar itu mengatakan, ckp depan2 lagi bagus, np xletak nm u babe?
sonang den nk g jmp engkau depan2 n boley kite sembang teh tarik... teh tarik sgt..!! :p

For those yg bace entry nih agak pening, haaa...nak taw ke knp ku dpt komen cenggini..sbb kite buat jahat..haha...gile ke ape...
excuse me...la ni, dlm blog nih sume surface2 je..xnk la cite deep in my heart sgt kn..nnt org kate nk jaja cerita pulak *dah mention bnyk kali dah hal ni*
but....
isokeeeee......

i akan typing lg,lagi dan lagi utk anda ye...no worries la..xgune dakwat pon..

  • "berani kerana benar.." katenye.... berani ap yer?nk bg taw satu dunia keje jahat kite ke?nk kite mengaku ap shj kite buat? nk bg taw parent wat the hell kite dh buat??? hmm... kalau kite rase bnd tuh perlu dirahsiakn, rahsia kn la dr org len...ermm..mungkin si pengkomentar nih xtaw kot, yg Allah TAK kasi kite buka aib sendiri kt sume org, apatah lg nk bukak aib org len..not nice...Dia suh kite mengadu apa shj padaNya, bertaubat kepadaNya, bukan cerita yg bad ass pasal kite kt org len..lau kite cite, dh tntu2 pendengar tuh akan cerita kt org len dan seterusnya..pekung di dada kite akan di ketahui oleh org len..walaweyh...bestfrens uolls sndri pon berani buat cm tuh taw..percayalah...true fren will not la..maybe...kann....got it? no..??ok..jom sembang teh tarik..
  • "takut kerana salah.." sapa plak yg buat salah x kan takut, common sense la dear.. ade ke org berak tepi jln mengaku tuh taik die?xkan..at least, kalu dh buang air besar kt tepi jaln tuh, bersih kn la sendiri, jgn smpi org len nmpk dan mengata buruk pasal "taik" kite.. *i keep my "taik" so nicely..tp ko nk korek "taik" tuh semula dh knp sayangggg...????* taking care about me so much eh? thanks u my dear frenzzzz.... muah3..
  • "cakap dpn2 lagi bagus.." excuse me sayangg...who r u nak type komen cenggitu sdgkn nm sendiri pon xletak, how come ku nk jmpe kamu depan2 so that kite boleh talk face to face..not heart to heart...hehe..owh..nk ckp pe eh?
  • "xyah tunjuk baek sgt.." tunjuk baik?hmmm....kite sedekah pon x bg taw org..*eh3, terbagi taw pulak*..no3, serius k.. tunjuk baik cm ner? camne3?haa..ku xtahu, so, xdpt nk komen pe2 la pasal ayt nih kan...:p
  • "hentikan drama mu itu.." urrmm...drama? bile plak aku jd pelakon nih? hehe..owhh..u mean pelakon alam nyata..abes tuh nk wat cm ner, dh i ade talent ..u know me well rite..kah3... n i know yg typing komen nih mesti pndai jgk berdrama kann..??i know u well...*hope so la..* ngeee....


Please PM me n jom sembang teh tarik..Mau?

untuk kamu..ye..kamu di situ..


owh, komen nih dh lama, tp bru rase nk berbalas pantun..hehe..sorry for the late anonymous!

footers: Blakang aku nih masih ad luka la..luka di sbb kn kene tikam pada 11 may 2013. Agak2 kalau pakai Tocotrienol-E, ok x?hik3..
 

Blog Template by BloggerCandy.com