Pages

Wednesday, December 11, 2013

Kisah 8 December 2013 :)

kelatak keletuk kelatak keletuk...waahhhh..rajin ank pak cik ali nih wat assignment pepagi nih yee...padahal...haaaa...ni lah hasilnya..xkire,nk hupdate jgk...hak3..even bz mcm mn pon, nk update jgk! syok r update blog ni...ngeee...

start kisah 8 December 2013..eh3..ad apa hari ahad tuh?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaa~~~~ majlis pernikahan dan resepsi my bff... heee...2 dah lepas, tinggal lg 2 ni... ngeee...
 nikah mula 10 pg dekat surau belakang rumah lida, excited sgt,xtaw la kenapa...mungkin sbb seorng lg sahabat nk jd isteri org kot..hahaha..xpe3..next turn, kite tgok sapa pulak...eh3..mek la kot..die dah jd tunang org.. xsabar nak tunggu turn mek pulak ni..hihihi...

chop3..b4 that nk mintak sory bnyk2 dkt lida nih..sebabnya mase die hantar kad kawen kt rumah, aku bantai tido..weyh...xsengaje laaa.....huhuhu...sory3.. mesti kecewa lida kan3.. jgn marah ye cik puan lida omeeyy~~

nothing much to write actually..maklumlah, before click new update utk blog, mcm2 idea kt kepala nih, mungkin sbb dh terlampau excited, lupe sudah nk menaip ap lg..heh~~! what a life..??!

apa2 pon, aku doakan kawan aku sorunk nih dpt menjadi isteri solehah dan melahirkan zuriat2 yg soleh solehah dan comel2 dan sihat2 belaka..moga kekal bahagia ke akhir hayat..insyaAllah... die seorng kawan yg baik... aku bangga ada kawan mcm die..!! love u lida.. frenz 4ever meh~~
awkward senyum xnmpk gigi ni..hehehe..

Tumpang kek ni..hahaha.. on that day, umur sudah menjangkau suku abad.
sesungguhnya, jodoh, maut, ajal, pertemuan dan rezeki itu rahsia Allah... mcm pertemuan kawan kite sorang ni dgn husband dia..dan jg tarikh kematian kita.. Allah..


kawan2 kelas..keep bonding ok! ;)
:)

Pengantin baru vs pengantin lama: 2 2 manis je~~


Puan Norlida sudaahhh~~ Alhamdullilah...
Sayang anda2 semua...xoxo

Pada hari itu sahabat-sahabat karib: Setengahnya akan menjadi musuh kepada setengahnya yang lain, kecuali orang-orang yang persahabatannya berdasarkan takwa (iman dan amal soleh). (Az-Zukhruf:67)


today is 11.12.13...cantik la tarikh ni...Selangor cuti hari ni sbb birthday sultan selangor..btol kan3?? heee....

p/s: dah tua ni, xde ape kisah sgt nk cerita pasal birthday, 
terima kasih bnyk dkt kawan dan keluarga yg sentiasa doakan sy...muchas gracias!
love,
Ain Ali


2 comments:

 

Blog Template by BloggerCandy.com