Pages

Wednesday, January 8, 2014

Highlight 2013~~

hehehe...dh nk hampir setengah bulan January 2014 ni, tp bru nk highlight?..kekekeke...
xpe3..still in mood exam, so, mmg xde mase nk update sgt blog ni... bz nk tido n bz tgok tv la...study x la bz sgt, mse lapang je sume tuh..hahaha..choi sgt kan~~! padahal tgh minggu final ni...two more paper left..yehaa...pastu nk bawak bf jumpe parent, pastu tunang, pastu kawen pastu dapat anak..pastuuu....panggg~~!! bangun ain, np ptg2 cm ni nak verangan...??
-_- redha je laa... sy berangan...

ok..back to 2013~~~ wut3..what actually happen my dear?? lots of sorrow? lot of laugh? lot of sadness and happiest thing ? lot of scary thing? lot of "sengal" thing?? hahaha... semua tuh ade sebenarnya, kalau xde salah satu pengalaman dalam setahun even sebulan pon, hidup nih xmencbar mn pun...kan3?? sejutu ke setuju?  ermm..aku story surface2 je taw.. not too deep.. bahayo!



kehilangan dan kesedihan... huhu..i faced this last year.. i loss my friends... i feel bad, mungkin semua yg berlaku sbb aku.. aku xpandai jaga hati masing2..tp..hati aku? xpe..aku kan kuat..boleh hadapi semua ni alone, sbb tuh Allah pilih aku utk hadapi semua ni.. 

bapak saudara aku pun meninggal pada bulan ogos.. terkejut kami semua, sbb die pergi secara tiba2, pasal sakit jantung...mude lg.. Al-fatihah utk arwah...

berjumpa dan gembira... hehehe.. dalam masa aku hilang kawan2, aku jumpa kawan2 baru..yg selalu mengingati aku ttg kehidupan dan iman..kawan2 praktikal..walaupun sekejap, tp rs bertahun kenal mereka.. aku gembira.. 


kawan2 praktikal..



kawan yg gila dr kecik2 dan masih berhingus...hehehe..
tp serapat2 aku dgn dieorng, aku xpnh cerita masalah besar gile babeng yg dh jadi kat aku tahun lepas..hehehe... biar diary cheq jd tempat ngadu..smpi la ketua..kan2.. ;)

owh..yeee...tahun lepas jgk la my bff kt kajang ni berkahwin dan jg bertunang..haaaa...pantas sumenye kaann...
wedding my bff..haha..klalko aku jd pengapit..terkepit2 rasenye.. ;p




di susuli dgn yg sorunk lg ni..on my besday...haha..ingtkn tarikh nih jd tarikh utk aku, tp jodoh belom sampai..tettt~~~

kendian...yg lagi sorunk tuh dh bertunang dgn jejaka pilihannya..kawan mase sekolah..waahh..kekal kn.. hope kekal lah mereka ke akhir hayat...


eh3..rase mcm dh xde nk highlight pape dh ni..hahaha..nk smbung stdy jap...k,bye!


No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com