Pages

Tuesday, September 9, 2014

i have no reason y i love u


LOL sgt ayat..tp kan... knp eh?? Knp kite ley suke org tuh...ade sebab eh ko suke org tuh..ntah..bg aku, lau tnye, “ apa ciri2 lelaki idaman?” ciri2?? Erm...lau time sekolah atau zaman mude remaja tuh aku nk yg mcm tu..yg mcm ni...yg begitu dan yg begini.(perghh..demand)....tp serkarang bile umur makin meningkat...meningkat x sama dgn tua ya..ingt tuh...pantang btol aku org xphm mksd tua dan umur meningkat ni...pui...ok..back to our story...bile dh meningkat dewasa ni, aku pon x taw knp aku kne suke kt ex2 bf aku..wahh..bnyk plak bf ko kennn...pui lg skali..  kalau di tnye..” knp awak suke sy?” and kalau aku jwb...” sbb u ni romantik la..baik la...kaye laa!!!” haha...no..klu x romantik, x baik, x kaya...ko x suke? Xcinte? Cm tu??

Ermm..ayat “ sy syg awak tnp sebab”...ade btol jgk kn...mmg xde sbb..so klu tnye bnyk kali pon mmg xde sbb..tp kalu kne pakse tu, lyn kn ajer..hihi...

Harus ade sebab eh bru ley syg?? Owwhh...kemonnn.... i love u without any reason...klu ade reson, ce tgok previous bf2 /gf2 korunk...mesti ad jgk yg ko x suke smpi kn ko break up dgn die...haha.. ke aku salah...??? ehh...dlm blog aku ni, ap ak ckp sume kne IYE kan aje okeyhh... miahahaha....

Halaaa.....aku syg bf aku ni pon xde sbb, dh suke, nk wat cm ne kn...ps: i love u! Bye..
 

Blog Template by BloggerCandy.com